Grip op uw projecten met
Project Control in de uitvoering

Wilt u de Project Control in de uitvoering van uw projecten versterken? Met onze Project Controllers houdt u grip op uw projecten door meer inzicht, betere sturing door juiste informatie en optimale invulling van uw informatie behoefte. Tijdens de looptijd zorgen onze professionals voor continu inzicht in de budgetstatus en rapporteren de actuele forecast.

VUMC

Wat u van onze Project Control in de uitvoering kunt verwachten

"
$
Financiële projectrapportages

Wij ondersteunen u bij het opzetten en inrichten van uw project administratie. Wij stellen project rapportages op die u een helder beeld geven van de financiële voortgang en de planningsvoortgang van uw projecten. Op basis van gedegen analyses wordt de forecast geactualiseerd en afwijkingen worden nader toegelicht. Kortom: een betere sturing door betere informatie.

"
$
Casflowplanning & actualisatie

Wij koppelen de geplande ontvangsten en uitgaven aan de planning van het project en laten snel en eenvoudig het effect van planningswijzigingen op uw liquiditeitspositie zien. Actueel inzicht in ontvangsten en uitgaven op uw project verbeteren uw cash positie. Met een tijdige signalering van afwijkingen voorkomt u een onverwachte liquiditeitsbehoefte.

"
$
Opstellen meer- en minderwerken

Onze project controllers kunnen het meer- en minderwerk proces voor u verzorgen. Voorbeelden van onze dienstverlening zijn het opstellen van calculaties en het onderbouwen van aanbiedingen. Wij bewaken en rapporteren de status van de ingediende meer- en minderwerken. Met onze aanpak voorkomt u achterstanden en bent u zeker van een tijdige indiening.

"
$
Onderhandenwerkbespreking & portfolio rapportages

Wij verzorgen het onderhanden werk proces en zorgen voor een juiste voorbereiding van de onderhanden werk besprekingen, zodat deze effectief verlopen en de gewenste management informatie opleveren. De mutatie in uw totale onderhanden werk positie wordt op gedegen wijze geanalyseerd en aangesloten met uw balans en P&L.

"
$
Risicomanagement

Hoe neemt u risico’s en kansen op in uw budget en forecast? Onze experts verzorgen uw risico rapportage en toetsen de effectiviteit van de beheersmaatregelen. De koppeling tussen het gerapporteerde project resultaat en de risico rapportage geeft u meer inzicht. Onze aanpak vermindert de financiële onzekerheid in uw projecten en portfolio.

Referenties

De Project Controllers van Vijverberg zijn betrokken bij complexe bouwprojecten voor verschillende opdrachtgevers.

Energiecentrale

Locatie: Rotterdam Maasvlakte
Opdrachtgever: Engie Nederland

Vastgoed

Ontwikkeling appartementencomplex
Locatie: Cappelle a/d/ IJssel
Opdrachtgever: Kroon & de Koning

Vastgoed

Locatie: Amsterdam
Opdrachtgever: Ballast Nedam

Industrie

Bollegraaf Recycling Solutions
Locatie: Appingedam

Maak kennis met onze Project Controllers

Met 35 specialisten bieden wij een integrale aanpak voor uw bouwproject. Onze Project Controllers zijn hoog opgeleide professionals met de juiste ervaring en direct inzetbaar op uw project.

Bel voor meer informatie
of een vrijblijvende afspraak

Neem contact op met Ron Petersen

088-8008650

Wilt u uitnodigingen ontvangen voor
onze kennisbijeenkomsten? Meld u dan hier aan!