Data Management

Data Management

Vijverberg is uw partner voor de implementatie van Data Management door gebruik van Power BI in uw project of organisatie. Dit zorgt voor een optimale projectbeheersing. In een complexe en veeleisende projectomgeving is Data Management essentieel om grip te hebben op de prestaties, voortgang en risico’s van uw projecten. Met Power BI analyseert en visualiseert u projectgegevens op een krachtige manier. Hiermee maakt u beslissingen op basis van actuele informatie, waarmee u de projectbeheersing naar een hoger niveau tilt.

Wat u van ons Data Management kunt verwachten

Behoefteanalyse met roadmap

Gegevensverzameling en voorbereiding

Rapportage en dashboardontwikkeling

Implementatie en training

Ondersteuning en optimalisatie

Uw partner in Data Managment

Ontdek de kracht van data met Power BI. Vijverberg helpt uw organisatie om data om te zetten in waardevolle inzichten en betere beslissingen te nemen. Power BI is een krachtige tool voor business intelligence en data-analyse, ontwikkeld door Microsoft. Met Power BI verzamelt u gegevens uit verschillende bronnen, zoals databases, spreadsheets en cloudservices, om zinvolle inzichten te verkrijgen. Of het nu gaat om inzicht in projectresultaten of bedrijfsprocessen, Power BI biedt u de tools om beter geïnformeerde beslissingen te nemen en de prestaties van uw bedrijf of project te optimaliseren.

Onze aanpak

Met onze gestructureerde aanpak zorgen wij voor een soepele implementatie van Power BI en het optimaal aansluit bij uw specifieke behoeften. Eerst maken we een analyse van de behoefte en maken hierop een roadmap voor de implementatie van PowerBI.

Dan start de voorbereiding en verzameling van gegevens en zorgen ervoor dat dit bruikbaar is voor rapportage en anlyse. Uw gegevens worden vervolgens omgezet in krachtige visuele rapportages.

Na de implementatie ondersteunen en trainen medewerkers in uw organisatie voor optimaal gebruik van Power BI.

Teamwork

Samen met uw organisatie vormen wij goed op elkaar ingespeelde projectteams met een drive voor resultaat. Vijverberg toont eigenaarschap voor de projectdoelstellingen. Vijverberg werkt volledig geïntegreerd in uw projectteam.

Heeft uw project meer nodig dan alleen ondersteuning op het gebied van Data Management? Vijverberg biedt ook multidisciplinaire teams én specialisten voor uw inkooptrajecten, het opstellen van de planning en contracten, het in kaart brengen en managen van risico’s en kosten en data.

Daarnaast bieden wij onafhankelijke expert rapporten op het gebied van bouwtijdvertraging en kosten.

Uitgelicht project

Management informatie bij de hand met Power BI voor meerdere projecten

Bollegraaf is producent van machines voor de recycling industrie (afvalverwerking). Ze opereert wereldwijd en verzorgt alle fasen van het project (engineering, productie, levering en installatie). Het portfolio bestaat uit kleine en grote projecten, variërend van een levering van een enkele installatie tot een alle equipment voor een volledige (nieuwbouw)fabriek.

Data Management team

Ron Petersen EMFC RC

Ron Petersen EMFC RC

Director Cost Management

Olaf Zwaard MSc

Olaf Zwaard MSc

Senior Cost Consultant

Adriaan van der Wal

Adriaan van der Wal

Senior Cost Consultant

Nino Batenburg MSc

Nino Batenburg MSc

Junior Cost Consultant

Benieuwd naar wat onze teams allemaal nog meer kunnen?
Liever direct contact opnemen?