oosterweelverbinding

Infra

Vijverberg werkt aan projecten in de infra en zet haar specialisten in over de gehele cyclus van het project.

Tijdens de tenderfase hebben wij voor de opdrachtgever een beoordeling gemaakt van de aanbiedingsplanningen van de aannemers.

De planning van een nieuwe
snelwegtunnel onder de Schelde

Er komt een nieuwe snelwegtunnel onder de Schelde. Deze verbindt Linkeroever en Rechteroever aan de noordkant van de stad, niet ver van het kerkje van Oosterweel in het zuiden van de haven. Zo ontstaat er rond Antwerpen een extra mogelijkheid om de Schelde te kruisen, naast de Kennedy- en de Liefkenshoektunnel. Via het nieuwe Oosterweelknooppunt aan het Noordkasteel en de Kanaaltunnels onder het Albertkanaal, sluit de nieuwe Scheldetunnel aan op de Ring en rij je vlot richting Nederland of het zuiden van de stad.

De rol van Vijverberg

Tijdens de tenderfase hebben wij voor de opdrachtgever een beoordeling gemaakt van de aanbiedingsplanningen van de aannemers. Nadat de opdracht is gegund hebben wij voor de aannemer de planning van het definitief ontwerp opgesteld en beheerd. Daarnaast monitoren wij de planning van de uitvoeringswerkzaamheden van de aannemer op voortgang en raakvlakken met de andere aannemers. Voor een aantal deelprojecten hebben een vertragingsanalyse uitgevoerd.

Kiki_Klee

Onze expertise op uw project

  • Contracting & Procurement
  • Project Management
  • Dispute Resolution
  • Professional services in planning, kosten, risico’s en contract
  • Zij zijn de specialisten op uw project
Duurzame energie
Duurheid

Vijverberg is betrokken bij toonaangevende projecten voor verschillende bedrijven.

Food
Industrie
Vastgoed