Infra

Vijverberg & Infra

Infra projecten richten zich op het ontwerpen, bouwen en onderhouden van infrastructurele voorzieningen zoals bruggen, wegen, bruggen, spoorlijnen en tunnels. Een goede infrastructuur zorgt voor betere mobiliteit, tijdwinst en minder kosten. Vijverberg zet haar expertise in voor de opdrachtgever en de aannemer.

Vijverberg is uw partner in infra projecten.

De planning van een nieuwe snelwegtunnel onder de Schelde

Er komt een nieuwe snelwegtunnel onder de Schelde. Deze verbindt Linkeroever en Rechteroever aan de noordkant van de stad, niet ver van het kerkje van Oosterweel in het zuiden van de haven. Zo ontstaat er rond Antwerpen een extra mogelijkheid om de Schelde te kruisen, naast de Kennedy- en de Liefkenshoektunnel. Via het nieuwe Oosterweelknooppunt aan het Noordkasteel en de Kanaaltunnels onder het Albertkanaal, sluit de nieuwe Scheldetunnel aan op de Ring en rij je vlot richting Nederland of het zuiden van de stad.

De rol van Vijverberg

Tijdens de tenderfase hebben wij voor de opdrachtgever een beoordeling gemaakt van de aanbiedingsplanningen van de aannemers. Nadat de opdracht is gegund hebben wij voor de aannemer de planning van het definitief ontwerp opgesteld en beheerd. Daarnaast monitoren wij de planning van de uitvoeringswerkzaamheden van de aannemer op voortgang en raakvlakken met de andere aannemers.

Voor een aantal deelprojecten hebben een vertragingsanalyse uitgevoerd.

Project team

Jan-Willem van Beek

Jan-Willem van Beek

Director Project Management

Erik Mertens BSc

Erik Mertens BSc

Senior Contracts Consultant

Kiki Klee MSc

Kiki Klee MSc

Senior Planning Consultant

Olaf Zwaard MSc

Olaf Zwaard MSc

Senior Cost Consultant

Benieuwd naar wat onze teams allemaal nog meer kunnen?
Liever direct contact opnemen?

Vijverberg is betrokken bij toon­aangevende projecten voor verschillende bedrijven.

Duurzame energie

Duurzaamheid