Directie

De directie van Vijverberg bestaat uit vijf leden die gezamenlijk verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen van de organisatie en het borgen van de kwaliteit van de dienstverlening.

Jouke

Jouke van der Schors

Managing Director

Jouke heeft ruime ervaring met Contract management en Dispute resolution voor complexe internationale bouwprojecten. Hij ondersteunt voor Vijverberg opdrachtgevers en aannemers bij het opstellen en onderhandelen van contracten, tenders, meerwerken, claims en als construction delay expert witness in diverse sectoren waaronder industrie, infra en gebouwen.

Jouke behaalde een MSc in Bedrijfskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen en een MA aan de London Metropolitan University. Hij rondde met succes de specialisatieopleiding Gerechtelijk Deskundige aan de Universiteit Leiden af en en is geregistreerd als Gerechtelijk Deskundige bij het LRGD.

Guido

Guido Gielen

Director Planning & Risk Management

Guido Gielen stuurt het Vijverberg Planning & Risk Management team aan.

Hij heeft meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van Planning- en Risicomanagement van complexe projecten en in Forensic Schedule Analysis. Guido was in deze gebieden verantwoordelijk voor toonaangevende projecten zoals de bouw van een kolencentrale en de aanleg van de Noord/Zuidlijn metroverbinding in Amsterdam.

Guido behaalde een BSc in Civiele Techniek aan de Hogeschool Rotterdam en een Master in Construction Project Management aan de HAN University. Hij rondde met succes de specialisatieopleiding Gerechtelijk Deskundige aan de Universiteit Leiden af.

Ron

Ron Petersen

Director Cost Management

Ron Petersen stuurt het Vijverberg Cost Management team aan.

Hij beschikt over meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van cost management voor grote projecten in vastgoed en industrie. Ron was verantwoordelijk voor het inrichten van de volledige financiële projectbeheersingsstructuur voor energiemaatschappijen en installatiebedrijven.

Ron behaalde een Executive Master of Finance & Control aan de Universiteit van Amsterdam en is Register Controller. Hij rondde met succes de specialisatieopleiding Gerechtelijk Deskundige aan de Universiteit Leiden af en is geregistreerd als Gerechtelijk Deskundige bij het LRGD.

Arnoud_Penseel

Arnoud Penseel

Director Contract Management

Arnoud Penseel stuurt het Vijverberg  Contract Management team aan.

Hij heeft meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van Contract Management voor complexe projecten en internationale Dispute Resolution. Arnoud was in deze gebieden verantwoordelijk voor projecten zoals de bouw van energiecentrales bij EPC-aannemer Technip en de bouw van de grootste baggerschepen ter wereld bij scheepsbouwer Royal IHC.

Arnoud is cum laude afgestudeerd in Rechten aan de Universiteit van Leiden met een specialisatie in Nederlands en Engels contractenrecht. Hij is lid van de Commission on Law and Practice (CLP) van de International Chamber of Commerce (ICC).

Jan-Willem_Vijverberg

Jan-Willem van Beek

Director Project Management

Jan-Willem stuurt het Vijverberg Project Management team aan.

Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van Project Management van industriële bouw- en constructieprojecten. Jan-Willem was vanuit zijn rol als director of projects en business unit manager verantwoordelijk voor de uitvoering van multidisciplinaire projecten bij diverse aannemers en een staalbouwer.

Hij is een ervaren professional in chemie-, energie-, automotive-, en datacenterprojecten met een stevige hands-on mentaliteit. 

Jan-Willem behaalde een BSc in Business Administration en Engineering aan de Hogeschool Eindhoven en hij volgde een Management Development programma van de TSM Business School.