Directie

De directie van Vijverberg bestaat uit drie leden die gezamenlijk verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen van de organisatie en het borgen van de kwaliteit van de dienstverlening.

Jouke

Jouke van der Schors

Managing Director

Jouke heeft ruime ervaring met contract management en dispute resolution voor complexe internationale bouwprojecten. Hij ondersteunt voor Vijverberg opdrachtgevers en aannemers bij het opstellen en onderhandelen van contracten, tenders, meerwerken, claims en als construction delay expert witness in diverse sectoren waaronder industrie, infra en gebouwen.

Jouke behaalde een MSc in Bedrijfskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen en een MA aan de London Metropolitan University. Hij rondde met succes de specialisatieopleiding Gerechtelijk Deskundige aan de Universiteit Leiden af en en is geregistreerd als Gerechtelijk Deskundige bij het LRGD.

Guido

Guido Gielen

Director Planning & Risk Management

Guido Gielen stuurt het Vijverberg team Planning & Risk Management aan.

Hij heeft meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van Planning- en Risicomanagement van complexe projecten en in Forensic Schedule Analysis. Guido was in deze gebieden verantwoordelijk voor toonaangevende projecten zoals de bouw van een kolencentrale en de aanleg van de Noord/Zuidlijn metroverbinding in Amsterdam.

Guido behaalde een BSc in Civiele Techniek aan de Hogeschool Rotterdam en een Master in Construction Project Management aan de HAN University. Hij rondde met succes de specialisatieopleiding Gerechtelijk Deskundige aan de Universiteit Leiden af.

Ron

Ron Petersen

Director Cost Management

Ron Petersen stuurt het Vijverberg team Cost Management aan.

Hij beschikt over meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van cost management voor grote projecten in vastgoed en industrie. Ron was verantwoordelijk voor het inrichten van de volledige financiële projectbeheersingsstructuur voor energiemaatschappijen en installatiebedrijven.

Ron behaalde een Executive Master of Finance & Control aan de Universiteit van Amsterdam en is Register Controller. Hij rondde met succes de specialisatieopleiding Gerechtelijk Deskundige aan de Universiteit Leiden af en is geregistreerd als Gerechtelijk Deskundige bij het LRGD.