Markten

Van vele markten thuis

Vijverberg is betrokken bij toonaangevende projecten voor verschillende bedrijven in de markten duurzame energie, duurzaamheid, food, industrie, vastgoed en infra. Met onze diensten Projectmanagement en Bouwgeschillen ondersteunen wij zowel de opdrachtgever als de aannemer.

Samen met uw organisatie vormen wij goed op elkaar ingespeelde projectteams met een drive voor resultaat.

Duurzame Energie

Duurzame energie is energie afkomstig van natuurlijke bronnen die continue worden aangevuld. Veel projecten vragen om aanpassingen of een compleet nieuwe faciliteit om Nederland te kunnen voorzien van duurzame energie. Vijverberg zet haar expertise en kennis in voor de opdrachtgever en de aannemer.

Meer informatie

Duurzaamheid

Duurzaamheid is een belangrijk voor een toekomst van de volgende generaties. Nieuwe ontwikkelingen volgen elkaar op, waar nieuwe faciliteiten worden gebouwd om hierin te kunnen voorzien. Vijverberg zet haar expertise en kennis in voor de opdrachtgever en de aannemer.

Meer informatie

Food

Foodmerken en producten vernieuwen of breiden productiefaciliteiten uit voor een duurzame en efficiënte productie. Vijverberg zet haar expertise en kennis in voor de opdrachtgever en de aannemer.

Meer informatie

Industrie

Industrie is de productie en verwerking van materiële goederen of artikelen in fabrieken, zoals textiel, olie, meubels, chemische producten en elektrische apparaten. Fabriek of opslagfaciliteiten breiden uit of vernieuwen hun productieproces. Vijverberg zet haar expertise en kennis in voor de opdrachtgever en de aannemer.

Meer informatie

Vastgoed

Wij zetten onze kennis en expertise in bij de bouw van vastgoed zoals woontorens, hotels, winkelcentra en woonwijken voor zowel de opdrachtgever als de aannemer. Vijverberg zet haar kennis en expertise in op de bouw van complexe bouwprojecten voor de opdrachtgever en de aannemer.

Meer informatie

Infra

Infra projecten richten zich op het ontwerpen, bouwen en onderhouden van infrastructurele voorzieningen zoals bruggen, wegen, bruggen, spoorlijnen en tunnels. Vijverberg zet haar expertise in voor de opdrachtgever en de aannemer.

Meer informatie

Onze expertise
op uw project

  • Procurement management
  • Contract­management
  • Planning management
  • Risico­management
  • Cost management
  • Data management