Cosun

Food

Vijverberg werkt aan projecten in Food en zet haar specialisten in over de gehele cyclus van het project.

Wij organiseren en faciliteren het hele proces om te komen tot een gezamenlijk overeengekomen planning.

De planning voor onderhoud
moet zo efficiënt mogelijk

Lamb Weston is één van de grootste aardappelproducenten ter wereld. Ze maken diepgevroren frites in alle soorten en maten, en leveren halffabrikaten voor soep, voor aardappelpuree of als bindmiddel.
De fabriek in Kruiningen heeft drie productielijnen, waarvan er twee gedeeltelijk een upgrade krijgen. Deze upgrades worden grotendeels gedaan in productiestops en waar mogelijk worden werkzaamheden tijdens de productie uitgevoerd. Hierbij zijn veel aannemers betrokken, waarvoor Vijverberg de planning heeft opgesteld en de werkzaamheden van de aannemers coördineert.

De rol van Vijverberg

Wij organiseren en faciliteren het hele proces om te komen tot een gezamenlijk overeengekomen planning. Tijdens de uitvoering houden wij de voortgang in de gaten zodat de werkzaamheden tijdig worden afgerond en de productie weer kan worden opgestart. Vijverberg maakt hiervoor een draaiboek waarin alle aannemers per dag kunnen zien wat de werkzaamheden zijn.

In de engineeringsfase wordt de haalbaarheid van het project beoordeeld.
Cosun

Energiebesparingsprojecten
in Nederland en Duitsland

Cosun produceert plantaardige voeding en voedingsingrediënten, diervoeding, biobased ingrediënten en groene energie. Cosun wil toonaangevend zijn in plantaardige innovatie die bijdraagt aan een duurzame wereld.
Deze projecten bevinden zich nu in verschillende stadia: van businesscase tot in de uitvoering. Naast energiebesparing bevat deze portfolio ook innovatie projecten om suiker om te zetten in bioplastics.

De rol van Vijverberg

Werkzaamheden: Opstellen contractstrategie, contractdocumenten opstellen, tender in de markt zetten, contracteren aannemers, day-to-day contractmanagement

Cosun wil toonaangevend zijn in plantaardige innovatie die bijdraagt aan een duurzame wereld.
Kiki_Klee

Onze expertise op uw project

  • Contracting & Procurement
  • Project Management
  • Dispute Resolution
  • Professional services in planning, kosten, risico’s en contract
  • Zij zijn de specialisten op uw project
Duurzaamheid
Duurzame energie

Vijverberg is betrokken bij toonaangevende projecten voor verschillende bedrijven.

Industrie
Vastgoed
Infra