Expertises

Expertises

Met expertise in Procurement Management, Contract Management, Planning Management, Risicomanagement, Cost Management en Data Management beheersen wij projecten voor zowel de opdrachtgever als de aannemer.

Al ruim 30 jaar zijn wij actief binnen de markten duurzame energie, duurzaamheid, food, industrie, vastgoed en infra.

Procurement Management

Voor een succesvol bouwproject is het toepassen van de juiste contractering strategie van cruciaal belang. Ieder bouwproject is uniek.

Meer informatie

Contractmanagement

In een bouwproject zijn de afspraken tussen partijen leidend. Het is voor alle betrokken partijen belangrijk dat er helderheid en zekerheid is over het nakomen van wederzijdse verplichtingen.

Meer informatie

Planning Management

Vijverberg is uw partner in professionele planningen voor bouwprojecten. Projectplanning is het belangrijkste project beheersingsproces om bouwprojecten op tijd en binnen budget te realiseren.

Meer informatie

Risicomanagement

Risico’s en onzekerheden kunnen een enorme invloed hebben op het projectresultaat. Het omgaan met en anticiperen op zulke veranderende omstandigheden is de kunst van het risicomanagement.

Meer informatie

Cost Management

Vijverberg is uw partner in de financiële bewaking van projecten. Wij ondersteunen in de tenderfase bij het opstellen van de begroting en bewaken het budget tijdens de uitvoering.

Meer informatie

Data Management

Vijverberg is uw partner voor de implementatie van Data Management door gebruik van Power BI in uw project of organisatie. Dit zorgt voor een optimale projectbeheersing.

Meer informatie