Consultancy

Vijverberg is hét onafhankelijk projectmanagement consultancybureau voor bouwprojecten. Samen met onze klanten vormen wij succesvolle project management teams. Onze kennis en ervaring zetten wij in op de volledige cyclus van een project voor zowel opdrachtgevers als opdrachtnemers.

Contract Management

Wij zorgen ervoor dat u bewust kunt kiezen voor een contractvorm die het beste bij uw project past. Vijverberg slaat een brug tussen opdrachtgever en aannemer. 

Planning Management

Wij verzorgen de planning over de gehele levenscyclus van bouwprojecten, stellen de planning op in de tenderfases, verzorgen planning en coördinatie tijdens de uitvoering. 

Risico Management

Risico’s en onzekerheden kunnen een enorme invloed hebben op het projectresultaat. Tijdig schakelen en beheersmaatregelen nemen tijdens constructie- of bouwproject voorkomt budgetoverschrijding.

Cost Management

Wij ondersteunen in de tenderfase bij het opstellen van de begroting en bewaken het budget tijdens de uitvoering. Wij leggen de relatie tussen fysieke en financiële voortgang van het project, zodat een integrale opvolging van planning en budget optimaal mogelijk is. 

Bel voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak