Services

Vijverberg biedt onafhankelijk advies
en oplossingen voor complexe bouwprojecten.

Services

Services

Vijverberg is een onafhankelijk project management adviesbureau voor complexe bouwprojecten. Samen met onze klanten vormen wij succesvolle project management teams. De Vijverberg aanpak is gebaseerd op de inzet van vaste teams van specialisten en het gebruik van eigen methodes. Dit resulteert in een optimale beheersing van uw project.

Het is onze visie dat voor succesvolle projecten alle benodigde competenties binnen het projectteam vertegenwoordigd moeten zijn. Dit geldt zowel voor opdrachtgevers als opdrachtnemers.

De specialisten van Vijverberg versterken uw projectteam

i

Contract Management

Wij zorgen ervoor dat u bewust kunt kiezen voor een contractvorm die het beste bij uw project past. Vijverberg slaat een brug tussen opdrachtgever en aannemer. 

f

Planning Management

Houdt u grip op uw projecten door de inzet van resources, anticiperen op risico`s, direct doorrekenen van de effecten van wijzigingen, inzichtelijk maken van verschillende scenario`s voor een het beste rendement en projectresultaat.

r

Risico Management

Risico’s en onzekerheden kunnen een enorme invloed hebben op het projectresultaat. Tijdig schakelen en beheersmaatregelen nemen tijdens constructie- of bouwproject voorkomt budgetoverschrijding.

Cost Management

Wij zetten de beste specialisten in op het gebied van Cost Management voordat projecten aanbesteed worden. Tijdens het project wij voor continu inzicht in de budgetstatus en rapporteren de actuele forecast.

n

Dispute Resolution

Wij zijn specialist in het voorkomen en oplossen van bouwgeschillen door onafhankelijke vertragingsanalyses, onafhankelijke berekening van schade en kosten en getuige-deskundigenrapporten. 

Best Practices

In onze Best Practices leest u hoe wij onze
expertise in de praktijk brengen. 

Maak kennis met onze specialisten

Met 35 specialisten bieden wij een integrale aanpak voor uw bouwproject. Zij zijn hoog opgeleide professionals met de juiste ervaring en direct inzetbaar op uw project.

Bel voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak