Hoogopgeleide specialisten
voor uw bouwproject.

Fact finding & datamining

Project Controls

Vijverberg is specialist in het beheersen van multidisciplinaire bouw- en constructieprojecten

Specialist in complexe projecten

Vijverberg is een onafhankelijk project management adviesbureau voor complexe bouwprojecten. Samen met onze klanten vormen wij succesvolle project management teams. De Vijverberg aanpak is gebaseerd op de inzet van vaste teams van specialisten en het gebruik van eigen methodes. Dit resulteert in een optimale beheersing van uw project.

Het is onze visie dat voor succesvolle projecten alle benodigde competenties binnen het projectteam vertegenwoordigd moeten zijn. Dit geldt zowel voor opdrachtgevers als opdrachtnemers

Vijverberg biedt de volgende specialistische competenties

Professionals werken met de juiste tools

Naast de juiste mensen is het juiste gereedschap van groot belang. In ons geval houdt dat in dat we werken met tools en templates die de basis voor perfecte projectbeheersing vormen. In onze slimme dashboards zijn tal van werkmethodieken verwerkt voor de verschillende competenties die wij in de afgelopen 25 jaar hebben ontwikkeld. Vijverberg biedt volledige projectbeheersingsteams met eigen werkprocessen. Indien gewenst versterken we uw team ook met individuele specialisten.

Professioneel team nodig?

Hebt u een professioneel team nodig voor uw project controls of individuele specialisten met jarenlange ervaring en specifieke competenties? Vijverberg levert beide oplossingen voor succesvolle bouw- en constructieprojecten.