Hoogopgeleide specialisten
voor uw bouwproject.

Project Controls

Vijverberg is specialist in het beheersen van multidisciplinaire bouw- en constructieprojecten

Ga voor budgetzekerheid met cost management

Projecten zijn investeringen die bottom line rendement moeten opleveren. Budgetzekerheid is essentieel voor het nemen van investeringsbeslissingen. Vijverberg zet de beste specialisten in op het gebied van cost management voordat projecten aanbesteed worden. Tijdens de looptijd zorgen onze professionals voor continu inzicht in de budgetstatus en rapporteren de actuele forecast.

Cost Estimating

Solide cost estimating is een essentieel onderdeel van cost management voor investeringsbeslissingen en een goede onderhandelingspositie. Betrouwbaar inzicht in de kosten van vergelijkbare projecten maakt u als opdrachtgever niet afhankelijk van calculaties van (onder)aannemers. Vijverberg voorziet in specialistische estimates voor verschillende industrieën, variërend van het opzetten van een volledige estimate tot een validatie van de calculatie. Cost management specialisten ingezet door Vijverberg zijn altijd volledig op de hoogte van uw branche specifieke kengetallen..

Cost Control

Tijdens de uitvoering van projecten wilt u als opdrachtgever continu op de hoogte zijn van de financiële status van uw project. Met name de koppeling van gerealiseerde voortgang en bestede kosten geeft interessante stuurinformatie. Vijverberg voorziet in specialisten in cost control die structuur creëren, heldere rapportages verstrekken en betrouwbare forecasts opstellen.

Professionele ondersteuning

Cost management bij Vijverberg neerleggen zorgt voor professionele ondersteuning. Het biedt u budgetzekerheid en stuurinformatie waarmee u gedegen beslissingen kunt nemen. Wij helpen u graag verder.