Project Management

Expertise in uw team voor succesvolle projectuitvoering

Project Management

Expertise in uw team voor succesvolle projectuitvoering

Project Management voor
complexe bouwprojecten

Wij bieden al 30 jaar project management advies en oplossingen voor complexe bouwprojecten. Samen met onze klanten vormen we succesvolle project management teams. Onze Project Management aanpak is gebaseerd op een sterke integratie van Contract management, Planning- en Risicomanagement en Cost management. Gecombineerd met het gebruik van eigen methodes resulteert dit in een optimale beheersing van uw project.

ron-petersen

Neem contact op met

Ron Petersen

088-8008650

Vijverberg biedt een totaaloplossing voor Project Management

Contract Management

 Wij helpen u bij het opstellen van contracten tot en met de oplevering met contractmanagement dat altijd is gericht op het voorkomen van geschillen.

Planning & Coördinatie

De projectplanning is de belangrijkste tool in de projectbeheersing. Wij zorgen voor een breed gedragen en geaccepteerde planning en kijken verder vooruit.

Cost Control

Blijf op de hoogte van de financiële status van uw project. Met name de koppeling van gerealiseerde voortgang en bestede kosten geeft interessante stuurinformatie.

Risico Management

 Wij maken risico analyses in verschillende fases van het project en koppelen de geïdentificeerde risico’s aan de planning waarmee de consequenties in tijd en kosten inzichtelijk worden gemaakt.

agsdi-file-check

Dashboard Rapportages

Voor transparant en voorspelbaar bouwproces gebruiken wij tweewekelijkse dashboards, gebaseerd op onze permanente voortgangsrapportages. Door opvolging van budget en planning op elkaar af te stemmen ontstaat een betrouwbare forecast en kan in een vroegtijdig stadium worden bijgestuurd.

Best Practices

In onze Best Practices leest u hoe wij
onze expertise in de praktijk brengen.

Maak kennis met onze Project Managers

Met 35 specialisten bieden wij een integrale aanpak voor uw bouwproject. Onze Project Managers zijn hoog opgeleide professionals met de juiste ervaring en direct inzetbaar op uw project.

Project Manager

Daniel Lauwen MSc

Market experience

Industry Real Estate

Project Manager

Piet Jonges Ing.

Market experience

Industry Real Estate Infrastructure
Project Manager

Colin Scorgie BSc Ing. MBA

Market experience

Industry Real Estate
Project-Management-Ron

Bel voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak

Neem contact op met Ron Petersen 088-8008650