Contracting & Procurement

Voor opdrachtgevers verzorgen wij het volledige proces van het contracteren van aannemers, inclusief het opstellen van contracten, planning en budget. 

Samen met u zetten wij een professionele tenderprocedure op voor het vinden van de beste aannemer.

referenties-vijverberg

Wat u van onze Contracting & Procurement kunt verwachten

Contract Strategie

Wij helpen u bij het kiezen van de juiste contractvorm en geven advies welke organisatievorm, betalingsvorm en algemene voorwaarden het meest geschikt is voor uw project.

Commercial packages

Wij ondersteunen u bij het opzetten van een professionele tenderprocedure gericht op het vinden van de beste aannemer voor uw project. 

Stage gate planning

Wij geven u inzicht in deliverables per (investering)fase, de tenderprocedures en de planning van de uitvoering. In de contractingfase is het is essentieel om inzicht te hebben wat de impact is in tijd van strategische keuzes.

Budget & Cashflow planning

Wij verzorgen de opzet en inrichting van het projectbudget. Het budget heeft een eenduidige koppeling met de scope baseline en planning baseline van het project.

Risicoanalyses

Wij maken risicoanalyses voor het aanbestedingstraject en gedurende de uitvoering van het project. Deze zijn dynamisch en hebben een voortgang in de tijd. Wij bieden zowel kwalitatieve als kwantitatieve risicoanalyses zoals Montecarlo.

Best Practices

In onze Best Practices leest u hoe
wij onze expertise in de praktijk brengen.

Referenties

Maak kennis met onze Contracting & Procurement specialisten

Met 35 specialisten bieden wij een integrale aanpak voor uw bouwproject. Onze Contracting & Procurement specialisten zijn hoog opgeleide professionals met de juiste ervaring en direct inzetbaar op uw project.

Bel voor meer informatie
of een vrijblijvende afspraak

Neem contact op met Jouke van der Schors

088-8008650

Wilt u uitnodigingen ontvangen voor
onze kennisbijeenkomsten? Meld u dan hier aan!