Training Quantative
Risk Analysis Monte Carlo

Onze Risico Management bedrijfstrainingen zijn voor bedrijven en aannemers die medewerkers incompany trainingen aan willen bieden. 

Risico’s en onzekerheden kunnen een grote impact hebben op het project. Het tijdig herkennen en beheersen van de risico’s en onzekerheden is een must voor een succesvol verloop van ieder constructie- en bouwproject. Leer de signalen oppikken en heb zo controle over de gevolgen met onze training quantative risk analysis.

Monte Carlo analyse

Het opnemen van risico’s en onzekerheden in de planning resulteert in een probabilistische planning. Hiermee wordt door middel van een Monte Carlo analyse de haalbaarheid van mijlpalen inzichtelijk gemaakt, evenals de invloed en verandering van het kritieke pad. Verder geeft een gevoeligheidsanalyse een opsomming van activiteiten en hun invloed op het totale project in zowel kosten als tijd. Leerdoelen van de training quantative risk analysis:

  • Leer een risicomatrix maken
  • Ga aan de slag met een primavera risk analysis
  • Maak waarschijnlijkheidsberekeningen

Vergroot je kennis op het gebied van quantitative risk analysis met de praktijgerichte trainingen van Vijverberg Academy.

Bel voor meer informatie
of een vrijblijvende afspraak

Neem contact op met Guido Gielen

088-8008650

Wilt u uitnodigingen ontvangen voor
onze kennisbijeenkomsten? Meld u dan hier aan!