Training Project Controls

Op maat gemaakte inhouse / Incompany bedrijfstrainingen. Onze project controls bedrijfstrainingen zijn voor bedrijven en aannemers die medewerkers incompany trainingen aan willen bieden.

Bedrijfstraining Project Controls

In onze training project controls leren we u alle kneepjes van het vak om structuur aan te brengen in uw projectbeheersing. Hoe realiseert u een project binnen budget, tijd en met de gewenste kwaliteit? Wat is de samenhang tussen de verschillende disciplines en hoe kunnen ze elkaar versterken wanneer er problemen optreden? Wat moet een contractmanager weten van de cost controller, de planner en de werkvoorbereider in geval van bijvoorbeeld een bouwtijdvertraging?

Doeltreffend inrichten van projecten

Het doel van de training project control is het doeltreffend inrichten van een project om daarna zo efficiënt mogelijk om te kunnen gaan met problemen. Leerdoelen zijn:

  • Krijg inzicht in organisatie van projecten
  • Ontdek verschillende uitgangspunten wat betreft planning, contract- en risicomanagement
  • Ontdek de samenhang tussen de verschillende projectbeheersing disciplines

Vergroot je kennis op het gebied van project controls met de praktijgerichte trainingen van Vijverberg Academy. De bedrijfstrainingen van Vijverberg zijn uitsluitend incompany / inhouse trainingen.

Bel voor meer informatie
of een vrijblijvende afspraak

Neem contact op met Jouke van der Schors

088-8008650

Wilt u uitnodigingen ontvangen voor
onze kennisbijeenkomsten? Meld u dan hier aan!