Planning Management
Trainingen

Inhouse / Incompany bedrijfstrainingen

Planning Management
Trainingen

Inhouse / Incompany
bedrijfstrainingen

Planning Management bedrijfstrainingen

Onze Planning Management bedrijfstrainingen zijn voor bedrijven en aannemers die medewerkers incompany trainingen aan willen bieden. 

Grote projecten vragen om een professionele planning. Deze training gaat in op het zorgvuldige proces dat planningsmanagement vergt. Op deze manier verlopen de projecten soepeler, worden de risico’s verkleind en het rendement vergroot.

Allesomvattende training

De training gaat in op het analyseren van contractuele stukken, het opstellen van een integrale planning, het opstellen van de detailplanning, de autorisatie en de archivering van de stukken. Tevens wordt het actualiseren van de planning en de omgang met meer- en minderwerken behandeld. Hoe constateert u afwijkingen en bepaalt u beheersmaatregelen? Onze training geeft duidelijk de volgorde van de te nemen stappen in het proces van planningsmanagement weer en gaat in op de te doorlopen stappen in de software. Leer grote projecten plannen met onze training. We behandelen:

  • Opstellen van het planningsproces
  • Toekennen van TVB
  • Proces weergeven middels PIACTOR methode
  • Proces weergeven middels swimlane methode

Vergroot je kennis op het gebied van het plannen van grote projecten met de praktijgerichte trainingen van Vijverberg Academy.