Training Contractstrategie

Onze Training Contractstrategie is voor bedrijven en aannemers die medewerkers op maat gemaakte incompany trainingen aan willen bieden. 

De contractvorm waarmee een project aan de markt wordt aangeboden heeft grote invloed op het risicoprofiel van de opdrachtgever en de projectfinanciering. Het kopiëren van een eerder gebruikt contract leidt nagenoeg altijd tot budgetoverschrijdingen en claims. Leer sluitende contractvormen opstellen met de training contractstrategie.

Maak strategische keuzes

De training contractstrategie is gebaseerd op het Vijverberg “5 Step Contract Strategy Model”. Hiermee worden strategische keuzes systematisch doorlopen van de key drivers van het project tot en met de capaciteit van de markt. Na de training begrijpen deelnemers contractmechanismen en de invloed daarvan op aannemers en het projectresultaat. Leerdoelen van de training contractstrategie:

  • Ontdek de keuzemogelijkheden in verschillende contractvormen
  • Krijg inzicht in organisatievormen, betalingsvormen en algemene voorwaarden
  • Achterhaal de gevolgen van een contractkeuze op markt response

Vergroot je kennis op het gebied van contractstrategie met de praktijgerichte trainingen van Vijverberg Academy. Onze trainingen zijn voor bedrijven en aannemers die medewerkers incompany trainingen aan willen bieden.

Bel voor meer informatie
of een vrijblijvende afspraak

Neem contact op met Jasper Tiessens

088-8008650

Wilt u uitnodigingen ontvangen voor
onze kennisbijeenkomsten? Meld u dan hier aan!