Contract Management trainingen

Onze Contract Management trainingen zijn voor bedrijven en aannemers die medewerkers op maat gemaakte incompany trainingen aan willen bieden. Het merendeel van de infrastructuurprojecten in Nederland wordt uitgegeven door Rijkswaterstaat. Zij hebben als opdrachtgever een eigen specifieke projectmanagementmethode ontwikkeld: Systeemgerichte Contract Beheersing (SCB). Als aannemer ben je verplicht om op basis van deze systematiek te werken.

Absoluut begrip van SCB

SCB wordt nagenoeg altijd ingezet in combinatie met UAV-GC contractvoorwaarden. Daarnaast wordt doorgaans de keuze gemaakt om het ontwerpproces te managen en te borgen met behulp van systems engineering (SE). De contractmanager bewaakt de commerciële positie. Om deze kerntaak in te vullen, moet er een absoluut begrip zijn van de totale systematiek van de combinatie van deze drie methoden.Leerdoelen van de training systeemgerichte contract beheersing:

  • Krijg inzicht in de toepassing van SCB en SE
  • Krijg bewustwording van mogelijkheden en risico’s UAV-GC
  • Leer meer over wijzigingen, termijnverlenging en aansprakelijkheid o.b.v. SCB, UAV-GC, SE

Vergroot je kennis op het gebied van systeemgerichtecontractbeheersing, UAV-GC en Systems Engineering met de praktijgerichte trainingen van Vijverberg Academy.

Bel voor meer informatie
of een vrijblijvende afspraak

Neem contact op met Jasper Tiessens

088-8008650

Wilt u uitnodigingen ontvangen voor
onze kennisbijeenkomsten? Meld u dan hier aan!