Training Forensic
Schedule Analysis

Onze training Forensic Schedule Analysis is voor bedrijven en aannemers die medewerkers op maat gemaakte inhouse / incompany trainingen aan willen bieden. 

In Nederland is Vijverberg uniek in het aanbieden van kennis op het gebied van Forensic Schedule Analysis. Onze trainers hebben hun ervaring in het toepassen van deze methode opgedaan in internationale disputen en brengen deze professionele kennis graag over naar u.

Objectief vaststellen van verantwoordelijkheid voor vertraging

De Forensic Schedule Analysis (FSA) identificeert en kwantificeert wijzigingen en vertragingen op een project om de oorzaak en impact vast te stellen. Uit deze analyse kunnen juridische conclusies worden getrokken met betrekking tot schade en claims. Tijdens de training worden de verschillende FSA methodes uitgelegd en stellen we u in staat om de meest passende werkwijze te kiezen voor specifieke situaties. Leerdoelen van de training Forensic Schedule Analysis:

  • Welke methodes zijn er en wanneer deze het beste ingezet kunnen worden
  • Ontdek welke bronnen gebruikt worden voor een betrouwbare analyse
  • Het uitvoeren van een Forensic Schedule Analysis

Vergroot je kennis op het gebeid van Forensic Schedule Analysis met de praktijgerichte trainingen van Vijverberg Academy.

Bel voor meer informatie
of een vrijblijvende afspraak

Neem contact op met Jasper Tiessens

088-8008650

Wilt u uitnodigingen ontvangen voor
onze kennisbijeenkomsten? Meld u dan hier aan!