Risico Management

Risico’s en onzekerheden kunnen een enorme invloed hebben op het projectresultaat. Het omgaan met en anticiperen op zulke veranderende omstandigheden is de kunst van het risicomanagement. Tijdig schakelen en beheersmaatregelen nemen tijdens constructie- of bouwproject voorkomt budgetoverschrijding.

Risico Analyse

Een goede risicoanalyse is een van de vereisten om op verantwoorde en resultaatgerichte wijze van start gaan met risicomanagement. Lees er meer over.

Ken de risico’s van uw project

Een goede risicoanalyse is een van de vereisten om op verantwoorde en resultaatgerichte wijze van start gaan met risicomanagement. Op de grotere projecten is het risicomanagement een continu proces. Vijverberg voert risicoanalyses uit in het aanbestedingstraject en gedurende de uitvoering van het project en adviseert daarbij actief in de te nemen mitigerende maatregelen. Ga voor risicomanagement en anticipeer actief op veranderende omstandigheden.

Maak kennis met onze Consultants Risico Management

Met 35 specialisten bieden wij een integrale aanpak voor uw bouwproject. Onze Consultants Risico Management zijn hoog opgeleide professionals met de juiste ervaring en direct inzetbaar op uw project.

Best Practices

In onze Best Practices leest u hoe wij
onze expertise in de praktijk brengen.

referenties-vijverberg

Bel voor meer informatie
of een vrijblijvende afspraak

Neem contact op met Guido Gielen

088-8008650

Wilt u uitnodigingen ontvangen voor
onze kennisbijeenkomsten? Meld u dan hier aan!