Forensic Schedule Analysis

Vijverberg werkt met de inzet van forensic schedule analysis (FSA). Dit is uniek in Nederland. Met deze internationaal erkende vertragingsanalysemethodiek identificeert en kwantificeert Vijverberg wijzigingen en vertragingen op een project. Zo kunnen we de oorzaak en de impact vaststellen.

Critical Path Analysis

We voeren een grondige analyse uit van de “as-planned” en “as-built” planningen om de afzonderlijke vertragingen op het kritieke pad van een project vast te stellen. Onze technische beoordeling van de projectadministratie en de bijbehorende technische analyse, met inbegrip van personeels-, productie- en productiviteitsanalyses, stelt onze experts in staat om de verantwoordelijkheid voor elke onafhankelijke vertraging toe te wijzen. Vijverberg werkt hierbij volgens de internationaal erkende Forensic Schedule Analysis (FSA) methodiek.

Team van specialisten

Forensic schedule analysis dient als basis voor het bepalen van de schuldvraag en het afhandelen van bouwclaims. Voor het opstellen van forensic schedule analysis zet Vijverberg teams in van contractmanagers en planningsmanagementspecialisten. Deze analyses worden ingezet in internationale arbitrages, rechtszaken en onderhandelingen.

Maak gebruik van de expertise van Vijverberg in forensic schedule analysis voor het vastgelegen van de toestand of het opbouwen van een vertragingsclaim.