Getuige-deskundige

Op feiten gebaseerde analyses voor efficiënte oplossing van bouwgeschillen..

Claims

Objective handling of construction delays and additional costs based on facts

Getuige-deskundige

Vijverberg levert getuige-deskundige diensten specifiek voor bouwprojecten in vastgoed, infrastructuur en een reeks van industrieën. Onze experts zijn doorgewinterd in het beoordelen van bouwvertragingen met minimaal 10 jaar ervaring op hun vakgebied.

Vertragingsexperts

Onze vertragingsdeskundigen zullen u voorzien van onafhankelijke beoordelingen van vertragingen die zich op uw projecten voordoen. Om causale verbanden aan te tonen tussen vertragingen of verstoringen en de daaropvolgende projectvertragingen, passen onze experts altijd de methode van het kritieke pad toe. Onze vertragingsexperts zijn zonder uitzondering ervaren in het gebruik van internationale vertragingsanalysetechnieken.

Kwantum Experts

Onze kwantumexperts zijn gewend om de kostenimpact van afzonderlijke vertragings- of verstoringsgebeurtenissen in complexe bouwgeschillen te bepalen. Onze kwantumdeskundigen zullen u ook ondersteunen bij het bepalen van economische schade als gevolg van vertragingen. Onze getuige-deskundigen zijn ervaren in het afnemen van getuigenverklaringen naar Nederlands recht en in kruisverhoren in internationale arbitrage.