Contractstrategie

Neem de tijd voor strategische keuzes. Veel organisaties maken een kopie van een eerder gebruikt contract wanneer zij een nieuw bouw- of constructieproject starten. Maar geen twee projecten zijn gelijk. Vijverberg pleit ervoor om de tijd te nemen voor de juiste strategische keuzes. Goede contractstrategie is de basis voor een succesvolle projectuitvoering.

Kies de juiste contractvorm

Een contract moet passend bij het type werk, de competenties van de eigen organisatie en de capaciteit in de markt. Zo halen we uit contractbeheer een maximaal rendement en verminderen we de risico’s. De contractstrategie stippelt de meest efficiënte route uit voor het bereiken van een optimaal projectresultaat. Het bepaalt welke organisatievorm, betalingsvorm en algemene voorwaarden het meest geschikt voor een project.

5 Step Contract Strategy Model

De juiste strategie bepaalt u met het Vijverberg 5 Step Contract Strategy Model. Zo ondersteunen wij u om op een efficiënte manier de juiste contractvorm te kiezen.

Risico’s, opstapelende kosten en maximaal rendement

Goede contractstrategie helpt u de juiste partij en werkwijze kiezen voor uw project. Dit voorkomt risico’s en opstapelende kosten en maximaliseert het rendement.

Bel voor meer informatie
of een vrijblijvende afspraak

Neem contact op met Jouke van der Schors

088-8008650

Wilt u uitnodigingen ontvangen voor
onze kennisbijeenkomsten? Meld u dan hier aan!