Contract Risico Analyse

Contract Management voor bouwprojecten

Contract Risico Analyse

Contract Risico Analyse

Op basis van de Contract Risico Analyse bent u in staat om overwogen beslissingen te nemen in contract en tenderdocumenten. Vijverberg maakt onafhanklijke Contract Risico Analyses voor bouw- en constructieprojecten in de tenderfase. De resultaten worden gepresenteerd in een kort rapport welke met uw tenderteam worden besproken.

Stoplichtmodel

Wij bieden een systematische contractrisico-analyse op basis van een door Vijverberg specifiek ontwikkelde methodiek. Dit systeem werd gepubliceerd in het boek ‘Construction Contract Analysis’. Het biedt een stoplichtmodel waarbij de analyse aan de hand van 200 vragen wordt doorlopen. De vragen dekken alle contractuele bepalingen, waaronder: scope afbakening, betalingsvoorwaarden, aansprakelijkheid en garanties.

Voorkom problemen vooraf

Vijverberg werkt vanuit de overtuiging dat eventuele risico’s al bij het tekenen van de contracten inzichtelijk moeten zijn. Wij ontwikkelden daarom onze systematische contract risico analyse.

Ondernemen is risico nemen. Ken de risico’s van uw bouw- en constructiecontracten voordat u een handtekening zet. Vijverberg verzorgt onafhankelijke Contract Risico Analyses.