Contract Management
Vijverberg slaat een brug tussen opdrachtgever en aannemer

Contract Management

Vijverberg slaat een brug tussen opdrachtgever en aannemer.

Contract Management

Met Contract Management van Vijverberg kunt u bewust kunt kiezen voor een contractvorm die het beste bij uw project past. Wij slaan voor uw bouwproject een brug tussen opdrachtgever en aannemer. Met gedegen kennis over de toepassing van contracten binnen bouwprojecten zorgen wij voor een vruchtbare samenwerking van ondertekening tot oplevering.

Jasper-tiessens

Neem contact op met

Jasper Tiessens
Director Contracts &
Disputes Management

088-8008650

De Contract Management specialisten van Vijverberg versterken uw projectteam

Formuleren van de contractstrategie

Een goede contractstrategie zorgt voor is de basis voor een succesvolle projectuitvoering en tippelt de meest efficiënte route uit voor het bereiken van een optimaal projectresultaat.

Opstellen van contracten voor opdrachtgevers

Na het vaststellen van de contractstrategie moeten de organisatievorm, betalingsvorm en de algemene voorwaarden worden aangepast. Zo passen deze exact bij het project en gaan ze in op alle wensen en eisen.

Schrijven van aanbestedingen vanuit aannemers

 Wij bieden ondersteuning bij het opzetten van een professionele tenderprocedure gericht op het vinden van de beste aannemer voor uw project.

Samenstellen van tenderpakketten voor opdrachtgevers

Wij ondersteunen u in het opstellen van EMVI-documenten zoals projectmanagementplannen, projectkwaliteitsplannen en risicobeheersplannen.

Contractmanagement tijdens de uitvoering

Wij helpen u bij het opstellen van contracten tot en met de oplevering. Met contractmanagement dat altijd is gericht op het voorkomen van geschillen.

Contract Risico Analyse voor aannemers

Wij maken onafhankelijke Contract Risico Analyses voor bouw- en constructieprojecten in de tenderfase om zo weloverwogen risico’s te kunnen nemen.

Project Recovery

Wij nemen maatregelen zoals communicatieverbetering, het herdefiniëren of opdelen van de projectscope, het maken van een realistische planning en het tijdelijk aanvullen van het projectteam met ervaren projectspecialisten voor een succesvol projectherstel.

Best Practices

In onze Best Practices leest u hoe wij onze
expertise in de praktijk brengen. 

Contractvormen

Onze Contract Management specialisten hebben ruime ervaring op het gebied van veelvoorkomende (internationale) contractvormen.

  • PUAV 2012
  • PUAV-GC 2005
  • PFIDIC
  • PDesign, Build, Finance & Maintain (DBFM)
  • PTailor made Design & Construct contracten
  • PTailor made Engineering, Procurement & Construct (EPC) contracten

Maak kennis met onze Contract Management specialisten

Met 35 specialisten bieden wij een integrale aanpak voor uw bouwproject. Onze Contract Management specialisten zijn hoog opgeleide professionals met de juiste ervaring en direct inzetbaar op uw project.

Bel voor meer informatie
of een vrijblijvende afspraak

Neem contact op met Jasper Tiessens

088-8008650

Wilt u uitnodigingen ontvangen voor onze kennisbijeenkomsten? Meld u dan hier aan!