Best practice

Vijverberg is specialist in het beheersen van
multidisciplinaire bouwprojecten

Best practice

Vijverberg is specialist in het beheersen van
multidisciplinaire bouwprojecten

Fact finding

De uitdaging voor beide partijen ligt vaak in de enorme hoeveelheid projectinformatie. Alvorens we een claim samenstellen maakt Vijverberg de feiten inzichtelijk. Informatie die meestal versnipperd in de organisatie aanwezig is, bundelen we in heldere dossiers. Zo krijgen we de feiten inzichtelijk. We halen de gegevens onder andere uit contracten, notulen, formele correspondentie en mailboxen.

State of the art datamining

Op basis van onze fact finding kunnen we de projectinformatie analyseren en een verantwoordelijke aanwijzen voor de bouwvertraging. Wanneer de belangen groot zijn kan Vijverberg de mailboxen van alle projectmedewerkers betrekken in het onderzoek. Tegenwoordig gaat meer dan 90% van de communicatie via e-mail. Om deze enorme hoeveelheid informatie efficiƫnt in te zetten in de opbouw van een claim maakt Vijverberg hierbij gebruik van state-of-the-art datamining software om alle mappen en mailboxen te kunnen doorzoeken.

Zorg voor onderbouwde claims met fact finding van Vijverberg. Wij hebben jarenlange ervaring voor een goede claimopbouw en werken met de beste software voor efficient onderzoek.