Grip op uw projecten
met 
Project Controls

Wij versterken uw projectteam met Project Controls. Hiermee houd u grip op uw bouwprojecten. Onze Project Controllers bieden meer inzicht, betere sturing door juiste informatie en optimale invulling van uw informatie behoefte. Tijdens de looptijd zorgen onze professionals voor continu inzicht in de budgetstatus en rapporteren de actuele forecast.

ron-petersen

Neem contact op met

Ron Petersen
Director Cost Management

088-8008650

De Project Controllers van Vijverberg versterken uw projectteam

Wij zetten kennis, ervaring en expertise op uw bouwproject.

Financiële project rapportage

Wij ondersteunen u bij het opzetten en inrichten van uw project administratie. Wij stellen project rapportages op die u een helder beeld geven van de financiële voortgang en de planningsvoortgang van uw projecten. Op basis van gedegen analyses wordt de forecast geactualiseerd en afwijkingen worden nader toegelicht. Kortom: een betere sturing door betere informatie.

Cash flow planning & actualisatie

Wij koppelen de geplande ontvangsten en uitgaven aan de planning van het project en laten snel en eenvoudig het effect van planningswijzigingen op uw liquiditeitspositie zien. Actueel inzicht in ontvangsten en uitgaven op uw project verbeteren uw cash positie. Met een tijdige signalering van afwijkingen voorkomt u een onverwachte liquiditeitsbehoefte.

h

Opstellen meer- en minderwerken

Onze project controllers kunnen het meer- en minderwerk proces voor u verzorgen. Voorbeelden van onze dienstverlening zijn het opstellen van calculaties en het onderbouwen van aanbiedingen. Wij bewaken en rapporteren de status van de ingediende meer- en minderwerken. Met onze aanpak voorkomt u achterstanden en bent u zeker van een tijdige indiening.

Onderhandenwerk bespreking & portfolio rapportages

Wij verzorgen het onderhanden werk proces en zorgen voor een juiste voorbereiding van de onderhanden werk besprekingen, zodat deze effectief verlopen en de gewenste management informatie opleveren. De mutatie in uw totale onderhanden werk positie wordt op gedegen wijze geanalyseerd en aangesloten met uw balans en P&L.

Risico Management

Hoe neemt u risico’s en kansen op in uw budget en forecast? Onze experts verzorgen uw risico rapportage en toetsen de effectiviteit van de beheersmaatregelen. De koppeling tussen het gerapporteerde project resultaat en de risico rapportage geeft u meer inzicht. Onze aanpak vermindert de financiële onzekerheid in uw projecten en portfolio.

Best Practice

In onze Best Practices leest u hoe wij onze expertise in de praktijk brengen.

Referenties

De Project Controllers van Vijverberg zijn betrokken bij complexe bouwprojecten voor verschillende opdrachtgevers.

Maak kennis met onze Project Controllers

Met 35 specialisten bieden wij een integrale aanpak voor uw bouwproject. Onze Project Controllers zijn hoog opgeleide professionals met de juiste ervaring en direct inzetbaar op uw project.

Bel voor meer informatie
of een vrijblijvende afspraak

Neem contact op met Ron Petersen

088-8008650

Wilt u uitnodigingen ontvangen voor onze kennisbijeenkomsten? Meld u dan hier aan!