Vijverberg Management

Vijverberg is specialist in het beheersen van multidisciplinaire bouw- en constructieprojecten

Vijverberg Management

Vijverberg is specialist in het beheersen van multidisciplinaire bouw- en constructieprojecten

Maak kennis met het Vijverberg Management

Het management team van Vijverberg bestaat uit vijf leden die gezamenlijk verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen van de organisatie en het borgen van de kwaliteit van de dienstverlening.

Jouke van der Schors

Managing Director

Jouke heeft ruime ervaring met contract management en dispute resolution voor complexe internationale bouwprojecten. Hij ondersteund opdrachtgevers en aannemers bij het opstellen en onderhandelen van contracten, tenders, meerwerken, claims en als construction delay expert witness in diverse sectoren waaronder industrie, infra en gebouwen.

Jouke behaalde een MSc in Bedrijfskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen en een MA aan de London Metropolitan University. Hij rondde met succes de specialisatieopleiding Gerechtelijk Deskundige aan de Universiteit Leiden af.

Guido Gielen

Director Planning & Risk Management

Guido Gielen stuurt onze Planning & Risk Management consultants aan.

Hij heeft meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van Planning- en Risicomanagement van complexe projecten en in Forensic Schedule Analysis. Guido was verantwoordelijk voor deze gebieden voor toonaangevende projecten zoals de bouw van een kolencentrale en de aanleg van de Noord/Zuidlijn metroverbinding in Amsterdam.

Guido behaalde een BSc in Civiele Techniek aan de Hogeschool Rotterdam en een Master in Construction Project Management aan de HAN University. Hij rondde met succes de specialisatieopleiding Gerechtelijk Deskundige aan de Universiteit Leiden af.

Jasper Tiessens

Director Contracts & Disputes Management

Jasper Tiessens stuurt onze Contracts & Disputes Management consultants aan.

Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van contract management voor grote infrastructuurprojecten. Jasper vervulde leidinggevende contract management posities bij toonaangevende projecten, zoals de vernieuwing van de snelweg A15 en de aanleg van de Noord/Zuidlijn metroverbinding in Amsterdam.

Jasper behaalde een LL.M. in civiel-, staat- en bestuursrecht aan de universiteit van Leiden. Hij rondde met succes de specialisatieopleiding Gerechtelijk Deskundige aan de Universiteit Leiden af.

Ron-directeur-project-control-bij-vijverberg

Ron Petersen

Director Cost Management

Ron Petersen stuurt onze Cost Management consultants aan.

Hij beschikt over meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van cost management voor grote projecten in vastgoed en industrie. Ron was verantwoordelijk voor het inrichten van de volledige financiële projectbeheersingsstructuur voor energiemaatschappijen en installatiebedrijven.

Ron behaalde een Executive Master of Finance & Control aan de Universiteit van Amsterdam en is Register Controller. Hij rondde met succes de specialisatieopleiding Gerechtelijk Deskundige aan de Universiteit Leiden af.