De historie van Vijverberg

Vijverberg was bij oprichting in 1991 het eerste bedrijf in Nederland dat zich specialiseerde in claimmanagement. Inmiddels vinden wij met 30 jaar ervaring in claims en projectbeheersing voor complexe bouwprojecten op elke vraag een passend antwoord.

Gedegen oplossingen

Wij zijn in staat onze opdrachtgevers breed te ondersteunen in het hectische en vaak complexe vakgebied. Vijverberg focust zich op het ontwikkelen en delen van kennis. Zo verbinden wij partijen en dit komt het beoogde resultaat ten goede. Jaren van bewezen gedegen oplossingen heeft ons niet alleen een solide reputatie opgeleverd, maar ook een team met enorm veel kennis waar u op kunt bouwen.

Meegroeien in het vak

Vijverberg groeit mee met opdrachtgevers. Tools die wij ontwikkelden voor specifiek projecten worden nu ingezet als best-practice in verschillende sectoren. We bieden een kleine selectie van toonaangevende bouwprojecten waarbij Vijverberg ondersteunde:

  • Begin jaren ’90 begonnen wij in de petrochemie met onder andere de uitbreiding van de BP-raffinaderij in Rotterdam.
  • Vanaf 2000 werkten wij mee aan toonaangevende projecten zoals de aanleg van de Hogesnelheidslijn, de bouw van een energiecentrale in Antwerpen en die van een ziekenhuis.
  • In de periode vanaf 2010 leverden wij een bijdrage aan een nieuwe energiecentrale in Rotterdam, de bouw en uitbreiding van diverse olieterminals in Nederland en België en de aanleg van Noord/Zuidlijn metroverbinding in Amsterdam.

Interesse in meer constructie- en bouwprojecten? Bekijk onze referenties.