Incompany trainingen

Vijverberg is dé specialist in het beheersen van multidisciplinaire bouw- en constructieprojecten. Samen met onze klanten vormen wij goed op elkaar ingespeelde projectteams op het gebied van Project Magement, contractenkostenrisico’s  en planning.

Deze kennis en ervaring delen wij in onze op maat gemaakte inhouse of incompany trainingen voor opdrachtgevers en aannemers. Wij verzorgen trainingen uitsluitend aan groepen, dit op basis van onze expertise en jarenlange professionele ervaring in bouw- en constructieprojecten.

De trainingen zijn 100% gericht op het toepassen van kennis in grote projecten. Al onze trainingen zijn daarom doorspekt met praktijkvoorbeelden en kennis over de meest recente ontwikkelingen in het vakgebied. 

Professioneel in alle bouwprojectvragen

Vijverberg is op veel vakgebieden uniek in Nederland. Zo hebben wij al 30 jaar ervaring met het beheersen van complexe constructie- en bouwprojecten. Nationaal en internationaal. Naast bovenstaande trainingen biedt Vijverberg Academy ook de mogelijkheid om tailormade trainingen te ontwikkelen voor uw organisatie. Speciaal ingericht op uw trainingsvraag.

Vergroot je kennis met de praktijkgerichte trainingen van Vijverberg Academy.

Bel voor meer informatie
of een vrijblijvende afspraak

Neem contact op met Jouke van der Schors

088-8008650

Wilt u uitnodigingen ontvangen voor
onze kennisbijeenkomsten? Meld u dan hier aan!