Gerechtelijke deskundige

Vijverberg levert gerechtelijke deskundige diensten specifiek voor bouwprojecten in vastgoed, infrastructuur en een reeks van industrieën. Onze experts zijn doorgewinterd in het beoordelen van bouwvertragingen met minimaal 10 jaar ervaring op hun vakgebied.

Onze gerechtelijke deskundigen zijn ervaren in het afnemen van getuigenverklaringen naar Nederlands recht en in kruisverhoren in internationale arbitrage.

Vertragingsexperts

Onze vertragingsdeskundigen zullen u voorzien van onafhankelijke beoordelingen van vertragingen die zich op uw projecten voordoen. Om causale verbanden aan te tonen tussen vertragingen of verstoringen en de daaropvolgende projectvertragingen, passen onze experts altijd de methode van het kritieke pad toe. Onze vertragingsexperts zijn zonder uitzondering ervaren in het gebruik van internationale vertragingsanalysetechnieken.

Quantum Experts

Onze quantumexperts bepalen de kostenimpact van afzonderlijke vertragings- of verstoringsgebeurtenissen in complexe bouwgeschillen. Onze quantumdeskundigen zullen u ook ondersteunen bij het bepalen van economische schade als gevolg van vertragingen.